Εταιρία

τηλ. 2810 313012

Σχετικά με εμας

Ιστορικό

Η τέχνη της αρτοποιίας γοήτευσε την οικογένειά μας αρκετά χρόνια πριν και όλα τα αδέρφια μαζί, η Μαρία, ο Μάνος και ο Πολύδωρος, ανακαλύψαμε τον υπέροχο κόσμο της χειροποίητης ζύμης και της παρασκευής ολόφρεσκου άρτου!

Μάθαμε να δημιουργούμε εκλεκτά προϊόντα και πεντανόστιμες δημιουργίες, με κεντρικό γνώμονα την παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες. Η αγάπη μας, λοιπόν, για το ψωμί και τα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και η πολύχρονη εμπειρία μας μας οδήγησαν στην έναρξη της οικογενειακής επιχείρησης Σταματάκη το 2004.

Η προσήλωσή μας στο δίπτυχο ΥΓΕΙΑ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ, η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων -πάντα χειροποίητα- από αγνές πρώτες ύλες και η μεγάλη μας ποικιλία σε πρωτότυπες αλμυρές και γλυκές συνταγές έφεραν την άμεση αποδοχή και την ανταπόκρισή σας. Αυτή τη στιγμή να διαθέτουμε 5 καταστήματα στο Ηράκλειο και η προτίμησή σας στα προϊόντα μας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να αναζητάμε συνεχώς το καλύτερο για σας!

Πολιτική

Το ψωμί είναι για εμάς ένας κόσμος δημιουργίας, ευχαρίστησης και απόλαυσης! Λατρεύουμε την απλή ευχαρίστηση που μας χαρίζει το ζύμωμα του άρτου, το πλούσιο άρωμα που έχει το προζύμι και τα υγιεινά συστατικά του, το αλεύρι, το νερό και το αλάτι. Η εξαιρετική γεύση του ψωμιού μας γεμίζει χαρά και μας προσφέρει έμπνευση για νέες και πρωτότυπες συνταγές, που συνδυάζουν την παράδοση του νησιού μας με την εξέλιξη της τέχνης της αρτοποιίας.

Χρησιμοποιούμε πάντα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί πάνω απ’ όλα τοποθετούμε την υγεία και αποφεύγουμε αυστηρά τα βελτιωτικά και διογκωτικά συστατικά. Οι αγνές πρώτες ύλες μας, όπως το εξαιρετικά παρθένο παρθένο ελαιόλαδο και το παραδοσιακό προζύμι, δίνουν στις παρασκευές μας μοναδική γεύση και νοστιμιά!

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι πραγματοποιούμε όλη την παραγωγική διαδικασία σε υγιεινούς χώρους με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας. Επιθυμούμε να παρασκευάζουμε καθημερινά μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και γλυκών, διαφόρων τύπων και μεγεθών, που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου!

Στόχος - Προοπτικές

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας είναι η κινητήριος δύναμη και ο πιο βασικός μας στόχος!

Διατηρούμε ακέραια την παραδοσιακή ταυτότητα των συνταγών μας και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, ευελπιστούμε να προάγουμε ακόμα περισσότερο την τέχνη της παραδοσιακής Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Εμπλουτίζουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, επιδιώκοντας να καλύψουμε έτσι όλες τις γευστικές προτιμήσεις σας. Αυτό που επιζητούμε είναι η ευχαρίστηση! Η δική σας, η δική μας και των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας και εργάζονται καθημερινά για την εκπλήρωση αυτού του στόχου.